Kundens rättssäkerhet
är vår äresak

Förstklassiga och personliga juridiska tjänster för privatpersoner och företag. Advokat i Helsingfors och Österbotten. Vi betjänar i hela landet.

Förstklassiga och personliga juridiska tjänster för privatpersoner och företag. Advokat i Helsingfors och Österbotten. Vi betjänar i hela landet.

Torato Juridik

Advokatbyrå Torato Juridik betjänar privatpersoner och företag huvudsakligen i Helsingfors och Österbotten men vid behov i hela landet.  Vår byrå erbjuder olika juridiska tjänster, allt från konsultering till biträdande vid domstolsprocess. Hos oss är kundens rättsskydd en äresak. Då vi börjar arbeta så gör vi det ordentligt och vänder på varje sten för att kundens rättsskydd försäkras. Som en liten och dynamisk byrå är kundkontakten smidig och kunden vet alltid vem som sköter dennes ärenden.

Advokat Rasmus Toivanen är godkänd medlem i Finlands advokatförbund. Finlands advokatförbund övervakar sina medlemmars verksamhet.

Ömsesidiga Försäkringsbolaget: Fennia, 00017 Fennia, HELSINGFORS

Vi tog kontakt med advokat Rasmus Toivanen efter tingsrättens avgörande i ett ärende som gällde en fastighetsaffär. Toivanen hjälpte oss i hovrätten och tack vare hans sakkännedom fick vi ett mycket bra resultat i hovrätten. Tack och lov att vi vände oss till Toivanen. Vi rekommenderar honom varmt!

Advokat Rasmus Toivanen hjälpte oss i en tvist gällande ett byggprojekt. Toivanens sakkunnighet och lösningsbaserade approach öppnade knutarna och vi kunde komma överens med huvudentreprenören. Rekommenderar Toivanen varmt för motsvarande uppdrag.

Advokat Rasmus Toivanen

Advokat, vicehäradshövding, Juris magister

Advokat Rasmus Toivanen är som bäst i uppdrag som hänför sig till avtals- och byggnadsjuridik samt andra boenderelaterade uppdrag. Toivanens styrka ligger i att behärska krävande helheter samt att inneha en god människokännedom med vars hjälp det i många mycket stridiga ärenden har kunnat ingås en förlikning på ett minst sagt tillfredsställande sätt för kunden.

  Ordspråket ”en mager förlikning är bättre än en fet process” stämmer ofta men då det ingås förlikning behöver det noggrant övervägas till vilket pris en förlikning ingås. Toivanen trivs såväl i avtalsförhandlingar som i rättegångar. I centrum av allt är kundens rättssäkerhet och att den kommer till sin rätta på bästa vis. Enligt Toivanen känns ingenting bättre än då man vet att ärendet skötts på ett bra sätt och kunden är nöjd.

På fritiden springer och gymtränar Toivanen dagligen. Även långa vandringar och tältutflykter i naturen ligger nära hjärtat. Som fem barns pappa är Toivanen mån om att vara med sina barn så mycket som möjligt och en hel del av fritiden går åt till barnens olika fritidssysselsättningar.

Nyheter

Tag kontakt med advokat Rasmus Toivanen

Första kontakten där ert ärende kartläggs är kostnadsfri. Tag kontakt så utreder vi ert behov.  

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Advokat Helsingfors & Jakobstad

Advokatbyrå Torato Juridik Ab

Jakobstad

Styrmansgatan 8
68600 Jakobstad

Kontoret har öppet må-fre kl. 09:30 – 16:15

Övriga tider enligt överenskommelse.

Helsingfors*

Mannerheimvägen 12 B  6.våning
00100 Helsingfors

*Kontoret i Helsingfors är inte bemannat utan betjänar enligt tidsbeställning.