Onko yrityksellenne aiheutettu vahinkoa? Vai vaatiiko joku korvausta teiltä?

Vahingonkorvausoikeus tarkoittaa edellytyksiä saada korvausta vahingosta ja kuka/mikä taho on vastuussa vahingosta. Vahingonkorvaus on korvaus, joka asettaa vahingonkärsineen samaan taloudelliseen tilanteeseen kuin ennen vahinkoa. Vahingonkorvausvelvollisuus voi syntyä monesta eri syystä, mm. sopimusrikkomuksesta, huolimattomuudesta tai rikoksesta.

Yrityksellänne voi olla oikeus vahingonkorvaukseen syntyneestä vahingosta. Vahingonkorvausta voitte saada, jos joku toinen on aiheuttanut teille korvattavaa vahinkoa. Korvauksia voi saada myös mm. vakuutuksen kautta. Vahingon synnyttyä on tärkeä nopeasti selvittää vahingon laatu ja laajuus sekä kuka on vastuussa tästä vahingosta.

Voi myös olla niin, että yritystänne kohtaan on esitetty vahingonkorvausvaatimuksia. Oli tilanne millainen tahansa niin Asianajotoimisto Torato Juridik Oy auttaa mielellään yritystänne ongelmatilanteessa.

Asianajaja Rasmus Toivanen edustaa säännöllisesti yrityksiä vahingonkorvausasioissa, sekä tuomioistuimissa että tuomioistuimen ulkopuolisissa neuvotteluissa. Ota yhteyttä asianajaja Toivaseen. Ensimmäinen yhteydenotto on maksuton, mikäli asia ei johda toimeksiantoon.

Käynti- ja postiosoite:

Asianajotoimisto Torato Juridik
Perämiehenkatu 8
68600 Pietarsaari

Sähköposti:

rasmus.toivanen@toratojuridik.fi

Puhelin:

+358 45 1255 954