Miten vaadin vahingonkorvausta?

Vahingonkorvausoikeus tarkoittaa edellytyksiä saada korvausta vahingosta ja kuka/mikä taho on vastuussa vahingosta. Vahingonkorvaus on korvaus, joka asettaa vahingonkärsineen samaan taloudelliseen tilanteeseen kuin ennen vahinkoa. Vahingonkorvausvelvollisuus voi syntyä monesta eri syystä, mm. sopimusrikkomuksesta, huolimattomuudesta tai rikoksesta.

Sinulla voi olla oikeus vahingonkorvauksen eri lajeihin syntyneestä vahingosta. Vahingonkorvausta voit saada, jos joku toinen on aiheuttanut sinulle korvattavaa vahinkoa. Muita korvauksia voi saada mm. vakuutuksen kautta tai yleiseltä taholta.

Vahingon synnyttyä voi olla raskasta ottaa selvää millaiset oikeudet sinulla on vahingonkorvaukseen ja mihin asian kanssa kääntyä. Asianajotoimisto Torato Juridik Oy auttaa sinua mielellään ongelmatilanteessa.

Mikäli vahingonkorvausoikeus on syntynyt rikoksen kautta ja et voi saada korvausta rikoksentekijältä voi korvausta hakea valtiokonttorilta.

Asianajaja Rasmus Toivanen edustaa säännöllisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä vahingonkorvausasioissa, sekä tuomioistuimissa että tuomioistuimen ulkopuolisissa neuvotteluissa. Ota yhteyttä asianajaja Toivaseen. Ensimmäinen yhteydenotto on maksuton, mikäli asia ei johda toimeksiantoon.

Käynti- ja postiosoite:

Asianajotoimisto Torato Juridik
Perämiehenkatu 8
68600 Pietarsaari

Sähköposti:

rasmus.toivanen@toratojuridik.fi

Puhelin:

+358 45 1255 954