Rikosoikeus kuuluu Asianajotoimisto Torato Juridik Oy:n ydinosaamiseen. Asianajaja Rasmus Toivanen hoitaa rikosasioita luotettavasti ja kokemuksella koko maassa. Hyvä asianajaja varmistaa sen, että oikeutesi tulee turvatuksi rikosprosessin eri vaiheissa.

Toimistollamme on runsaasti kokemusta syytettyjen ja asianomistajien avustajana toimimisesta. Asianajaja Toivanen avustaa asiakkaita esitutkinnassa ja rikosoikeudenkäynneissä.

Rikosasianajajan toimenkuvaan kuuluu sinun avustaminen rikosprosessin eri vaiheissa. Rikosoikeudellisissa toimeksiannoissa toimistomme avustaa mm. seuraavissa tehtävissä:

  • asianomistajan taikka rikoksesta epäillyn avustaminen poliisin suorittamassa esitutkinnassa (toimenpiteinä mm. tutkintapyyntö/rikosilmoituksen laatiminen, poliisikuulustelussa avustaminen, esitutkinnan loppulausuman laatiminen)
  • asianomistajan avustaminen oikeudenkäynnissä (toimenpiteinä mm. kirjallisen korvausvaatimuksen laatiminen ja asian ajaminen oikeudenkäynnissä)
  • vastaajan (rikoksesta epäillyn) avustaminen oikeudenkäynnissä

Mitä varhaisemmassa vaiheessa olette yhteydessä asianajajaamme, sitä paremmin oikeuttasi pystytään turvaamaan.

Muista, että ensimmäinen yhteydenotto ja tilannekartoitus on maksuton.

Oikeusapu tai oikeusturvavakuutus

Asianomistajan ja vastaajan on mahdollista saada täysin maksuton tai edullisempi oikeudenkäynti, jos edellytykset tälle täyttyvät. Ensin selvitetään, korvaako esimerkiksi usein kotivakuutuksen yhteydessä oleva oikeusturvavakuutus kuluja ja miten paljon. Valtiolta voi myös saada oikeusapua. Nämä asiat selvitetään aina jo alkuneuvottelun aikana.

Lähestymiskieltoasiat

Toimisto avustaa myös lähestymiskieltoasioissa hakijaa sekä vastapuolta.

Käynti- ja postiosoite:

Asianajotoimisto Torato Juridik
Perämiehenkatu 8
68600 Pietarsaari

Sähköposti:

rasmus.toivanen@toratojuridik.fi

Puhelin:

+358 45 1255 954