Tervetuloa asianajotoimisto Torato Juridikin kotisivuille!

Asianajotoimisto Torato Juridik on moderni ja monipuolinen toimisto joka tarjoaa lakipalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille, kunnille ja asunto-osakeyhtiöille. Toimisto haluaa antaa laadukasta ja tehokasta palvelua jossa asiakkaan tarpeet ovat keskiössä. Toimiston palvelut sisältää kaiken sopimusasiakirjojen laatimisesta oikeudenkäynteihin asti.

Torato Juridik pyrkii tavoittamaan yrityksiä Pietarsaaren ja Kokkolan seudulta, mutta myös kauempana olevia yrityksiä. Lakimiehellämme on kokemus yrityselämästä ja pystyy auttamaan yrityksiä työ- ja sopimusasioissa. Toimistolla on myös tietämystä rakennusoikeudesta ja vahingonkorvausasioista. Kaiken lisäksi Torato Juridik löytyy Pietarsaaresta läheltä yritysasiakasta.

Torato Juridik voi tarjota monipuolisesti lakipalveluja yksityishenkilöille. Torato Juridik profiloituu ennen kaikkea asumisen ja työelämän lakiasiaintoimistona. Toimisto selvittää aina toimeksiannon alussa kattaako kotivakuutuksessa oleva oikeusturvavakuutus asianajokulut ja miltä määrin. Myös mahdollisuus oikeusavun saamiseen valtiolta selvitetään.

Asianajaja Rasmus Toivanen on Suomen asianajajaliiton hyväksymä jäsen. Suomen asianajajaliitto on asianajajien toimintaa valvova ammattialajärjestö.

Asianajotoimisto ToratoJuridik Oy:llä on toimintaa varten vastuuvakuutus: OP Vakuutus Oy, Gebhardinaukio 1, 00013 OP