Turvaamme oikeuttasi tarmolla ja ketteryydellä!

Asianajaja Rasmus Toivanen hoitaa yksityishenkilöiden ja yritysten lakiasioita tehokkaasti, laadukkaasti ja raudanlujalla ammattitaidolla. Asiansa osaava asiamies on asiakkaalle kullanarvoinen apu. Toimistomme hoitaa riita- ja rikosasioita Pohjanmaalla ja tarvittaessa koko maassa. Innovatiivisena ja modernina toimijana etäisyys asiakkaaseen ei ole este asian mallikkaalle hoitamiselle. Älä jää yksin arvuuttelemaan asiasi kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä asianajaja Rasmus Toivaseen. Ensimmäisen yhteydenotto ja tilannekartoitus on aina maksuton, mikäli yhteydenotto ei myöhemmin johda toimeksiantoon.

Luotettava asianajaja Pohjanmaalla. Palvelemme yrityksiä sekä yksityishenkilöitä. Erikoisosaamistamme ovat, Asunto- ja kiinteistökauppariidat, rikosoikeus, vahingonkorvaukset, rakennusoikeus, sopimusoikeus, työoikeus ja oikeudenkäynnit. Asianajajamme toimivat pääosin pohjanmaalla alueilla Pietarsaari, Vaasa, Kokkola, ja Seinäjoki.

Luotettava asianajaja, Torato Juridik. Ota yhteyttä!

Asianajaja Rasmus Toivanen on Suomen asianajajaliiton hyväksymä jäsen. Suomen asianajajaliitto on asianajajien toimintaa valvova ammattialajärjestö.

Asianajotoimisto ToratoJuridik Oy:llä on toimintaa varten vastuuvakuutus: OP Vakuutus Oy, Gebhardinaukio 1, 00013 OP

Käynti- ja postiosoite:

Asianajotoimisto Torato Juridik
Perämiehenkatu 8
68600 Pietarsaari

Sähköposti:

rasmus.toivanen@toratojuridik.fi

Puhelin:

+358 45 1255 954

Asianajaja Pohjanmaa, Luotettava Asianajaja Pohjanmaa, Asianajaja Pietarsaari, Asianajaja Kokkola, Asianajaja Vaasa, Asianajaja Seinäjoki, Luotettava Asianajaja Vaasa, Luotettava Asianajaja Kokkola