Hinnat

Asianajotoimistomme hinnat. Asianajaja Helsinki ja Pietarsaari –
asiakkaan tarpeen mukaan palvelemme myös koko maan laajuisesti.

Maksuton ensimmäinen yhteydenotto

Maksuton ensimmäinen yhteenotto (alkuneuvottelu) koskee ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse asiassa. Tämä yhteydenotto on tarkoitettu tilanteen kartoittamiseksi. Mikäli alkuneuvottelu ei johda toimeksiantoon toimistomme ei peri siitä erikseen palkkiota.

Palkkioperusteet

Toimistomme laskutus perustuu toimeksiantoon käytettyyn aikaan, ns. aikaveloitukseen. Käytettävä tuntilaskutusperuste riippuu toimeksiannon vaikeudesta ja laajuudesta. Pienin aikaveloitusyksikkö on 15 minuuttia ja käytetty aika pyöristetään aina seuraavaan 15 minuuttiin.

Tuntihinnat

Yksityishenkilö:
250 €/h + alv.24% = 310 €/h

Yritykset/Yhteisöt:
280 €/h + alv. 24% = 347,20 €/h

Yritysten/yhteisöjen kohdalla asian erityinen vaativuus saattaa nostaa tuntihintaa, mutta tästä sovimme aina erikseen.

Oikeusturvavakuutus kattaa yleensä yksityishenkilöiden ja yritysten riita-asiat ja rikosasioissa asianomistajan oikeudenkäyntikulut omavastuuta lukuun ottamatta. Jos vakuutusta ei ole, yksityishenkilöllä on lisäksi usein tuomioistuinasioissa mahdollisuus saada julkista oikeusapua valtion maksaessa palkkiomme osaksi tai kokonaan.

Erikoishinnoittelu

Asiakkaan toivomuksesta voimme sopia myös kiinteästä hinnasta, jos toimeksiannon vaatima työmäärä on arvioitavissa etukäteen. Tavanomaisesti se on mahdollista perunkirjoitusten ja asiakirjojen laadinnan osalta, esimerkkinä testamentit, avioehtosopimukset sekä kauppa- ja lahjakirjat.

Muut kulut

Palkkioiden lisäksi peritään erikseen asian hoidosta aiheutuneet kulut, kuten viranomaismaksut ja tavanomaista suuremmat kopiointikulut. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä